Met trots stel ik voor: mijn eigen blog!

Met trots stel ik voor: mijn eigen blog!

Met trots stel ik vandaag voor: mijn splinternieuwe blog! Na een get-fit journey van meer dan een jaar ben ik eindelijk deskundig genoeg (denk ik) om zelf te starten met het delen van alle informatie die ik over de voorbije maanden heb geabsorbeerd. Van een chubby girl-next-door tot een slanke, sportieve en fitte jonge mama: een transformatie waar ik niet alleen kei trots op ben, maar ook keihard heb voor gewerkt.

Avocado Toast

Toch is mijn boodschap hier niet gewoon: eet gezond en all will be good. Nee; bewegen, mindset, mentale weerbaarheid en een gezond bioritme zijn allemaal ook cruciaal geweest in mijn ontplooiing.

De focus op de blog ligt wel op de voeding; omdat ik oprecht geloof dat dààr de basis ligt voor een gezonder leven. Ik zal niet gewoon receptjes posten; maar vooral focussen op het theoretische aspect van de voeding en de dranken. Voor receptjes stuur ik je graag naar collegaatjes zoals Steffi van Bye Bye Cheeseburger of Karolien van Carola’s Kitchen.

Ik start in juni zeker met bloggen. Tot dan: bedankt voor jullie eerste bezoekje, en tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.